Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen joBitti - työnhaun verkkoryhmiin

Valitse alapuolelta sinulle sopiva työnhakuryhmä johon haluat osallistua. Osallistuminen on vapaaehtoista eikä maksa mitään, eikä sillä ole myöskään vaikutusta saamiisi työttömyysetuuksiin.

Työnhakuryhmät (4 viikkoa)

Työnhakuryhmiä järjestetään nuorille ja aikuisille. Verkkoryhmä kestää neljä viikkoa. Aiheet vaihtuvat viikoittain eri työnhaun osa-alueisiin pariin. Viimeisen viikon jälkeen järjestetään vielä bonusviikko, jonka aikana voi käydä keskusteluja ja ottaa materiaalia mukaan, jonka koit itsellesi hyödylliseksi.

Nuorten ryhmät (alle 30-vuotta)

Lisätietoja nuorten ryhmästä.

Ryhmä Ajalla Osallistu
Nuorten
verkkoryhmä 5
  30.10-24.11.2017 Osallistu

 

Aikuisten ryhmät

Lisätietoja aikuisten ryhmästä.

Ryhmä Ajalla Osallistu
Aikuisten
työnhakuryhmä 5
9.10.-3.11.2017 Täynnä

 

CV -Workshop (2 viikkoa - ei ikärajaa)

Ryhmä kestää kaksi viikkoa. Tämän jälkeen voit vielä käydä keskusteluja ja napata mukaan materiaalia, jonka löydät itsellesi hyödylliseksi työnhaussa.
Lisätietoja CV -Workshopista.

Ryhmä

Ajalla

Osallistu 

CV-Workshop 11 2.10.-13.10.2017 Osallistu

 

Videotyönhakuryhmä (5 viikkoa)

Videotyönhakuryhmä on viiden viikon mittainen työnhakutaitojen parantamiseen tähtäävä verkkoryhmä. Verkkoryhmässä osallistujat tapaavat toisiaan joka viikko. Käytämme Skype for Business -työkalua videotapaamisissa. Osallistumisten edellytyksenä on, että osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa. 

Lisätietoja videotyönhakuryhmästä

Ryhmä Ajalla Osallistu
Videotyönhakuryhmä 2 9.10.-10.11.2017 Osallistu

Tervetuloa joBitti työnhaun verkkoryhmiin!

Vinkkejä työnhakuun löydät Facebook ja Twitter sivustoiltamme. Seuraamalla sivustoamme ja päivityksiämme sosiaalisessa mediassa varmistat parhaiten paikkasi tulevissa ryhmissä.