Esittely

Työnhakuryhmä

Mikä joBitti - työnhaun verkkoryhmä on?

joBitti - Työnhaun verkkoryhmä on palvelu nuorille, jotka haluavat parantaa työnhakutaitojaan.

Työnhakuryhmä sisältö

Verkossa työskentely on ajasta ja paikasta riippumatonta. Pääpaino ryhmässä on keskusteluilla, kokemusten jakamisella ja uusien näkökulmien etsimisellä.

Kesto?

Kesto on neljä viikkoa ja jokaiselle viikolle on oma työnhakuun liittyvä teemansa katso kuva oikealla. Työnhakuryhmässä käydään kattavasti useita osa-alueita läpi, oman työnhakustrategian laatimisesta haastattelun eri vaiheisiin. Aktiivisuudellasi vaikutat hyvin paljon antiin, jota ryhmästä saat ja mihin lopputulokseen pääset.

Kuka voi osallistua?

Palvelu on avoin kaikille alle 30-vuotiaille nuorille ja osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua esimerkiksi työn, opiskelun tai vaikkapa työharjoittelun ohessa.

Verkossa toteutetun työnhakuryhmän etuna on myös, että se on käytettävissä 24/7. Sinulle jää myös enemmän aikaa pohdintaan, sekä materiaalia myös kotiin vietäväksi. Se miten paljon aikaasi käytät työnhakuun, on aktiivisuudestasi kiinni.

Ryhmä on vapaaehtoinen ja maksuton osallistujille.

Mitä hyödyt?

Pääset keskustelemaan eri työnhaun osa-alueista ryhmässä ja kartoittamaan uusia mahdollisia tapoja löytää töitä ja markkinoimaan osaamistasi työnantajille. Saat tutorin ja ryhmän tuen, joka on käytettävissäsi neljän viikon ajan.

Mitä tarvitset?

Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoja koneellesi. Käytännössä tarvitset vain:

  • Tietokoneen ja nettiyhteyden
  • Riittävän suomen kielen taidon
  • Aktiivisuutta ja avointa mieltä

Ilmoittaudu täältä