Aikuisten ryhmä

 

Mikä joBitti - työnhakuryhmä aikuisille on?Viikkokalenteri

joBitti - Työnhaun verkkoryhmä on palvelu, jossa voit parantaa työnhakutaitojasi. Verkossa työskentely on ajasta ja paikasta riippumatonta. Pääpaino ryhmässä on keskusteluilla, kokemusten jakamisella ja uusien näkökulmien etsimisellä.

Kesto?

Kesto on neljä viikkoa ja jokaisella jokaiselle viikolle on oma työnhakuun liittyvä teemansa katso kuva oikealla. Työnhakuryhmässä käydään kattavasti useita osa-alueita läpi, oman työnhakustrategian laatimisesta haastattelun eri vaiheisiin. Aktiivisuudellasi vaikutat hyvin paljon antiin, jota ryhmästä saat ja mihin lopputulokseen pääset.

Kuka voi osallistua?

Palvelu on avoin kaikille ja osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua esimerkiksi työn, opiskelun tai vaikkapa työharjoittelun ohessa.

Verkossa toteutetun työnhakuryhmän etuna on myös, että se on käytettävissä 24/7. Sinulle jää myös enemmän aikaa pohdintaan, sekä materiaalia myös kotiin vietäväksi. Se miten paljon aikaasi käytät työnhakuun, on aktiivisuudestasi kiinni.

Ryhmä on vapaaehtoinen ja maksuton osallistujille.

Mitä hyödyt?

Pääset keskustelemaan eri työnhaun osa-alueista ryhmässä ja kartoittamaan uusia mahdollisia tapoja löytää töitä ja markkinoimaan osaamistasi työnantajille. Saat tutorin ja ryhmän tuen, joka on käytettävissäsi neljän viikon ajan.

Mitä tarvitset?

Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoja koneellesi. Käytännössä tarvitset vain:

  • Tietokoneen ja nettiyhteyden
  • Riittävän suomen kielen taidon
  • Aktiivisuutta ja avointa mieltä

Ilmoittaudu ryhmään