CV-Workshop

CV-Workshop

Mikä CV-Workshop?

CV-Workshop on kahden viikon mittainen työnhakuryhmä. Tavoitteena on avartaa tietämystä, millaisia eri työnhakuasiakirjoja voi käyttää apuna työnhaussa, kuten:

  • ansioluettelo
  • työhakemus
  • avoin hakemus
  • portfolio

Ryhmässä on tarjolla aineistoja, malleja ja esityksiä liittyen työnhakuasaiakirjohin. Ne ovat tarkoitettu ajatuksenherättäjiksi, joten voitte vapaasti keskustella erilaisista malleista ja niiden hyödyntämisestä työnhaussa.

Saanko ryhmässä palautetta hakemuksistani yms.?

Ehdottomasti – tämä on villakoiran ydin ryhmässä!

Pyrimme aina antamaan mahdollisimman konkreettista palautetta. Työnhakuasiakirjojen laadinnassa ei ole absoluuttisen oikeaa mallia olemassa, joten lähinnä mielikuvitus on rajana. Eri työnantajatkin arvostavat usein erilaisia hakemuksia, joten varastossasi voi olla erilaisia malleja. Tehtäväksesi jää arvioida, mikä on soveliasta. Konkreettisin asia on, että ryhmän lopuksi olet tyytyväinen työnhakuasiakirjoihisi.

Vinkkaamme mahdollisuuksien mukaan erilaisia tapoja, miten voit ehostaa omia hakemuksia, mutta jokainen toki päättää, miten työnantajaa lähestyy. Ryhmän aikana saat vinkkejä ja vihjeitä, joita voit itse työnhaussa soveltaa. Pääasia, että löydät itsellesi hyvän ja mieleisen tavan.

Kuinka pitkään ryhmä kestää - maksaako se jotain?

Workshop kestää kaksi viikkoa. Eikä maksa mitään. Tarkoituksena on tänä aikana ottaa aktiivinen ote työnhakuasiakirjojen laadintaan. Edellytyksenä on, että sinulla on netti käytettävissä.

Kuka voi osallistua?

Ei ole väliä oletko työttömänä, työssä vai koulussa, mukaan vaan! Osallistuminen on vapaaehtoista ja yhteen ryhmään mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa.

Odotamme aktiivisuutta ja avointa mieltä osallistujilta. Tervetuloa tuunaamaan työnhakuasiakirjojasi CV-Workshoppiin.

Ilmoittaudu täältä